Var på plats när vi möter Björklöven

27 oktober 2022 14:46
Mora IK

Fredagen bjuder på en riktig Superfredag när Björklöven gästar Smidjegrav Arena kl. 18:00. Eight Balls Bluesband underhåller dessutom före match vid ståplatspuben. Se till att säkra dina biljetter redan idag.


Knappt har vi hunnit smälta den härliga segern i går mot Djurgården innan det är dags för nästa kanonmatch i hallen. Mora IK-Björklöven med nedsläpp redan 18.00!

Varför så tidigt undrar ni kanske? Jo därför att vi är första matchen ut i Hockeyallsvenskans Superfredag klockan 18.00, följt av fem matcher med start 19.00 och så Södertälje-Djurgården med start 20.30. Det innebär att ni i morgon kan gå direkt från jobbet till Smidjegrav där vi drar igång med Superfredagsrock i Ståplats-puben redan 17.00. Restaurangen öppnar samma tid. Sedan varvar vi live-musik med hockey och efter det fortsätter Eight Balls Blues Band spela i stora puben samtidigt som alla andra matcher i omgången sänds live!

Vi vet att ett stort gäng som ska till ståplats samlas på Wasastugan ännu tidigare för gemensam marsch till hallen och MIK-kullorna kommer ha uppladdning på Strand innan de beger sig till Superfredagsrocken på Hemmastå. Bättre fredag kan man knappast önska sig!

Dessutom är Elon på plats i Smidjegrav med tävlingar och chanser att vinna finfina vitvaror och andra priser.

Det kanske viktigaste av allt är ändå matchen mot topplaget Björklöven. Våra killar låter hälsa att det publikstödet de fick i gårdagens segermatch vill de uppleva igen! Och självklart ska vi se till att det blir så. Mycket biljetter är redan sålda, men mer hoppas och tror vi att det blir. Du köper din biljett här.

Varmt välkommen till en helkväll i Smidjegrav Arena!

Mora IK