• Huvudsponsorer

Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Fredag Fre 1 Mars Mar
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar

Ikväll kl. 18:00 | Mora IK - Frölunda HC

12 januari 2019 09:00
SHL

Det är dags för ännu en sen lördagsmatch i Jalas Arena när Frölunda kommer på besök denna kväll. Här följer information om hur du köper biljetter samt annat bra att veta inför matchen.


SITTPLATSBILJETTER Det finns fortfarande ett antal sittplatsbiljetter kvar. Köp sittplatsbiljetter här.

STÅPLATS MORAFANS Köp ståplatsbiljetter här.

Biljetter kan också köpas på Direkten i Mora samt på Turistbyråerna i Dalarna. Väljer du att köpa biljetterna vid Jalas Arena går det också bra men kom ihåg att 50:-/biljett då tillkommer i serviceavgift.

Entré/ingång för hemmastå sker via framsidan av arenan, till höger om Restaurangen. Även barn/ungdomar med ungdomskort går in den här vägen.

STÅPLATS FRÖLUNDAFANS Precis som ståplats för Morafans kan du som Frölundasupporter också förköpa biljetter. Klicka här för att komma till vår biljettsida. Ingång/entré till bortastå sker på kortsidan (baksidan av arenan sett från stora parkeringen). Denna entré öppnar kl. 17:00

PARKERING Tänk på att vi har begränsat antal parkeringsplatser i direkt anslutning till arenan. Det går också bra att parkera på Prästholmen. Utfarten via Mora Camping efter matchens slut är tyvärr stängd p.g.a. hastighetsöverträdelser under tidigare matcher.

SÄKERHET Vi tillämpar SHL:s säkerhetsregler som bland annat innefattar "Utgång = hemgång". Det är alltså inte möjligt att gå ut från arenan för att sedan gå in igen. Övriga regler finns uppsatta i anslutning till entrén.

ARENAN ÖPPNAR KL. 16:00 Jalas Arena öppnar kl. 16:00. Vid samma tid öppnar också Restaurang, pubar och supportershop.

UNDVIK KÖ – KOM I TID! Vi uppmanar alla besökare att vara ute i god tid. Är ni ute i sista minuterna riskerar ni att få stå i kö och då även missa en del av matchens början. Vi har också en önskan att så många som möjligt befinner sig vid sin plats när introt startar (Ca 17:50) för att inte störa övrig publik.

MATCHENS AUKTION Vi kommer under matchen att auktionera ut Matej Stranskys äkta matchtröja som han kommer att spela med under matchen. Du lägger ett bud genom att skicka ett SMS med summan du bjuder samt ditt namn till tel: 070 - 378 00 75. Budtiden går ut 10 minuter in i den tredje perioden.

KLÄ DIG I RÖTT! Genom att klä dig i rött hjälper du till att bidra till en ännu härligare stämning i Jalas Arena. Vill du handla nya souvenirer så går det givetvis bra. Supportershoppen öppnar samtidigt som Jalas Arena (16:00) och håller öppet under hela matchen.

VARMT VÄLKOMMEN!