J18 vidare till 8-delsfinal!
Publicerad: 2022-03-19
J18
J18 vann även lördagens match mot Färjestad i 16-delsfinalen vilket betyder att man vinner matchserien med 2-0 och avancerar därmed till 8-delsfinal.

Mora fick en drömöppning på den första perioden när Anton Olsson gav laget ledningen med 1-0 redan efter 43 sekunders spel. Ett resultat som sedan stod sig perioden ut. I den andra perioden såg Johannes Lökkeberg till att utöka ledningen till både 2-0 och 3-0 inom loppet av några minuter. Det sista målet kom dessutom till med en man mindre på isen. Färjestad reducerade dock till 1-3, även det målet med en man mindre, och sedan också till 2-3 när mindre än två minuter återstod av den andra perioden. I den tredje perioden försökte hemmalaget komma närmare men ett bra defensivt arbete från Moraspelarna såg till att bortalaget kunde hålla undan och därmed vinna med 3-2.

Nu väntar 8-delsfinal. Vem som står för motståndet där är ännu inte klart.