En vinst och en förlust för J18
Publicerad: 2021-09-05
J18
J18 har under helgen spelat två träningsmatcher. Under lördagen blev det en 6-4 seger hemma mot Timrå medan man föll borta mot BIK Karlskoga med 5-0 under söndagen.

Mora IK-Timrå IK 6-4 -En bra match där vi gör bra insatser i både boxplay och powerplay. Vi behöver dock bli lite tätare i vår forecheck i anfallszon och hålla ihop enheten i mittzon. Vår första femma gör fem av våra mål och leder laget till vinsten. Matej Gardon får också göra ett fint hockeymål, det första i Mora IK dressen, säger tränare Andreas Olsson.

BIK Karlskoga-Mora IK 5-0 -Tuff bortamatch mot BIK där det mesta grinade oss i ansiktet. Idag kändes det lite som att vi var trötta och orkade inte vara fokuserade ända in till målskottet. Grabbarna ska dock ha en eloge för att de inte viker ner sig i tredje och att de inte faller in i det tvivelaktiga beteende som våra motståndare uppvisar match efter match, något som vi hade diskuterat innan matchen. Vi åker härifrån med högt huvud och vi möts snart igen, avslutar Andreas.

Kenny Åström