Viktor Amnér skriver nytt långtidskontrakt
Publicerad: 2019-05-28
Lagbygget
Mora IK och backen Viktor Amnér har idag kommit överens om ett nytt långtidskontrakt som gäller över de fyra kommande säsongerna. -Jag trivs underbart bra här i Mora, säger Viktor själv om sitt beslut.

Han har 250 A-lagsmatcher för Mora IK på sin meritlista och tog ett stort kliv rent utvecklingsmässigt under föregående säsong. Totalt noterades han för 14 poäng på 46 matcher vilket är hans bästa SHL-notering i karriären. Trots att anbud knappast saknades valde Viktor ändå att skriva på ett nytt kontrakt. Ett kontrakt som dessutom gäller till och med säsongen 2022/2023.

-Jag trivs ju helt underbart bra här i Mora och jag är stolt över att representera Mora flera år framåt. Jag är glad att vi kommit överens och det ska bli jäkligt spännande och roligt. Självklart vill jag spela upp Mora så fort som möjligt i SHL, säger Viktor själv om sitt beslut att stanna.

-Vi är otroligt glada över att Viktor valt att stanna hos oss. Han tog rejäla kliv förra säsongen och etablerade sig verkligen i SHL. Vi tror och hoppas att han kan ta ytterligare kliv kommande säsong och att han dessutom valt att skriva ett så långt kontrakt visar verkligen att han tror på det vi gör och vår plan framåt, säger en nöjd Jeff Jakobs.

En längre intervju med Viktor kommer här på moraik.se inom kort.

Kenny Åström