J18 utslagna ur SM-slutspelet
Publicerad: 2019-03-17
J18
Efter förlust borta mot Timrå i torsdags samt seger i gårdagens retur hemma i Jalas Arena spelades en avgörande match i 16-delsfinalen under söndagen. Tyvärr tog säsongen slut för Moras J18 lag.

Mora fick en riktigt tuff start på söndagens math hemma mot Timrå. Efter den första perioden visade resultattavlan 0-3. Det blev sedan också 0-4 en bit in på den andra perioden. Hemmalaget visade dock upp en grym moral som kunde reducera till både 1-4 och 2-4 genom Elias Flood och Tim Palmberg innan den andra perioden var slut. Med drygt tre minuter kvar av matchen kom också 3-4 när Elias Flood satte sitt andra mål för dagen. Trots en bra press på slutet kom man dock inte närmare utan gästerna kunde hålla ut.