Dalakraft förlänger samarbetsavtalet med Mora IK.
Publicerad: 2020-04-27
Mora Ik
Vi kan idag berätta att en av våra huvudpartners, Dalakraft, valt att förlänga sitt samarbetsavtal i ytterligare två år.

Idrottsrörelsen med alla utövare är en viktig byggsten i ett livskraftigt Dalarna och särskilt nu i utmanande tider. För många unga och vuxna är idrotten mer än en sysselsättning, det är en identitet och vad skulle hända om detta börjar vittra sönder?

-Dalakraft är ett stabilt bolag med goda finanser och vi vill ta vårt ansvar och på bästa sätt stötta våra samverkansparter i upp och nedgång. Vi förlänger vårt samarbetsavtal med Mora IK som idrottsklubb och fortsätter driva Ekholms Hockeyskola tillsammans i minst två ytterligare år, säger Mats Bengtsson.

-Dalakraft är en av våra Huvudpartners och i och med det en viktig partner för framtiden då de också är med och stöttar Ekholms Hockeyskola. I och med dagens avtal så nylanserar vi även kampanjen med Dalakraft gällande el byten från annan el leverantör till Dalakraft.

-Ni hittar den kampanjen nedan i länken men även på vår första sida i bannern med Dalakraft. Dalakraft hjälper klubben ytterligare med 500 Kr för varje hushåll som byter elavtal. Skulle 500 hushåll byta elavtal skulle Mora IK få en intäkt på 250 000 vilket skulle vara fantastiskt. Vi hoppas att alla tecknar upp sig för Dalakraft nu och tackar samtidigt Dalakraft som under de kommande två åren fortsatt är huvudpartner till Mora IK, säger vår försäljnings- och Marknadsansvarige Peter Masuhr.

Gå direkt till kampanjen här: https://www.dalakraft.se/mora-ik

Kenny Åström