Ingen revansch för Mora som föll på nytt
Publicerad: 2019-08-18
Försäsong
Laget fick ingen revansch efter gårdagens 3-1 förlust. Istället föll man även i den andra matchen mot Belfast. Slutresultatet skrevs idag till 4-1.

Det var också mycket av starten som avgjorde dagens match där Mora omgående hamnade i underläge och fick jaga under hela matchen. Första målet kom redan efter några minuter och hemmalaget kunde lite senare också öka på till 2-0.

Mora var något vassare i den andra perioden där Adam Masuhr reducerade till 2-1 med ett skott från blålinjen. Man hade också chanser att komma ikapp men visade liksom igår upp ett innefektivt powerplayspel. Idag fick man dessutom chansen i spel fem mot tre i 1,30 utan att lyckas överlista hemmalagets målvakt.

Hemmalaget hade betydligt bättre skärpa i den här spelformen och gjorde förutom 2-0 även 3-1 i powerplay. Mora chansade på slutet med utplockad målvakt men det ville sig inte bättre än att Belfast kunde fastställa slutresultatet till 4-1.

Nästa träningsmatch är på lördag (24 augusti) kl. 15:00 i Jalas Arena när det norska laget Storhamar gästar.