Tidigare Moraspelaren bidrar till Enkronasmatchen

13 februari 2017 20:40

Den förra Morabacken Tom Nilsson har valt att gå in med 1 kr / åskådare som kommer på Enkronasmatchen på fredag.


Tom håller för tillfället till i AHL-laget Utica Comets och vi fick en liten pratstund med honom.

Hallå där Tom, hur trivs du på andra sidan Atlanten? - Jag trivs jättebra här. Det är en skön grupp av grabbar i laget så allt känns bara bra.

Vad saknar man mest med Sverige när man bor i USA?
- Det jag saknar mest från Sverige är familjen och vännerna såklart. FaceTime kommer till användning nästan varje dag, sen så saknar jag den svenska maten en held del.

Om vi blickar tillbaka på tiden i Mora, vilket är ditt starkaste minne? - Det största minnet från Mora är nog mitt andra år när jag kom upp och fick spela med a-laget och vi gick till kvalserien. Det var riktigt häftigt att få vara med om!

Hur mycket följer du Mora nu för tiden? - Jag har ständig koll på resultat och hur dom ligger i serien och just nu är det självklart extra roligt att följa när det går så bra.

Och så har du valt att gå med i Enkronasmatchen också genom att lägga 1 kr / åskådare som kommer plus 500:- för varje mål Mora gör den matchen. - Ja det kändes bara rätt att göra. Jag känner en enorm tacksamhet för allt Mora IK har gett mig. Så att kunna ge tillbaka på något sätt känns som en självklarhet.

Till sist Tom, vad skulle du vilja säga till alla Morafans som läser detta? - Fortsätt stötta laget på det sättet som ni alltid gör. Det betyder sjukt mycket för hela organisationen och det är något jag aldrig kommer att glömma.

Vill du också bidra till Enkronasmatchen? > Läs mer och anmäl dig här