• Huvudsponsorer

Årets Enkronasmatch går av stapeln 26 februari

18 februari 2019 14:36
SHL

Den 26 februari bjuder Mora IK in till säsongens Enkronasmatch. Just den här matchen är det fri entré tack vare att samarbetspartners och privatpersoner går in med en viss summa / åskådare som kommer.


En match varje säsong arrangerar vi "Enkronasmatchen". Tillsammans med våra samarbetspartners och publik gör vi en match under säsongen till något alldeles extra. Vi jobbar kontinuerligt med att locka publik till Jalas Arena och vi vill ge personer som i vanliga fall inte gästar oss en möjlighet att få en spännande hockeyupplevelse. Därför bjuder vi in till en match med fri entré under säsongen. Säsongen 2018/2019 är det Mora IK - Brynäs IF den 26 februari som är "Enkronasmatch".

”Enkronan” innebär att företag/organisationer/privatpersoner är med och betalar en viss summa per åskådare som kommer till arenan och bjuder på så sätt Morapubliken på fri entré. Det kommer att bli fest i Jalas Arena!

Det är som sagt var fri entré så länge det finns plats. Vill du vara helt säker på en plats så kan du förboka dessa för endast 60:-. > Biljetterna köper du här

> Läs mer om Enkronasmatchen här och vilka företag/privatpersoner som är med