Ikväll kl. 19:30 | Mora IK - Leksands IF
Publicerad: 2018-04-03
Kval till SHL
Med en 3-1 ledning i matcher har Mora ikväll chansen att säkra en plats i SHL nästa säsong. Det kommer att bli ett fullsatt Jalas Arena. Här följer viktig information kring matchen och hur du köper biljetter.

SITTPLATSBILJETTER Alla sittplatser är slutsålda!

STÅPLATS MORAFANS Endast ett fåtal ståplatsbiljetter finns kvar och de köpes enklast här. Men skynda! De kommer att ta slut inom kort. Entré/ingång för hemmastå sker via framsidan av arenan, till höger om Restaurang Smidjan. Även barn/ungdomar med ungdomskort går in den här vägen.

STÅPLATS BORTAFANS Samtliga biljetter för bortafans är slutsålda. Ingång/entré till bortastå sker på baksidan av arenan sett från stora parkeringen. Denna entré öppnar kl. 18:00

RÄTT SUPPORTRAR PÅ RÄTT LÄKTARE Vi vill förtydliga att man inte kommer in på hemmastå med Leksandskläder även om man har en biljett. Det samma gäller Morakläder på bortastå!

ARENAN ÖPPNAR KL. 17:30 Jalas Arena öppnar kl. 17:30. Vid samma tid öppnar också Restaurang, pubar och souvenirbutiken.

UNDVIK KÖ – KOM I TID! Det kommer bli en fullsatt arena denna tisdag och vi uppmanar alla besökare att vara ute i god tid. Är ni ute i sista minuterna riskerar ni att få stå i kö och då även missa en del av matchens början.

KLÄ DIG I RÖTT! Genom att klä dig i rött hjälper du till att bidra till en ännu härligare stämning i Jalas Arena. Vill du handla nya souvenirer så går det givetvis bra. Souvenirbutiken öppnar samtidigt som Jalas Arena (17:30) och håller öppet under hela matchen.

VARMT VÄLKOMMEN!

Kenny Åström