Hermansson: -Vi måste göra det tillsammans
Publicerad: 2018-12-07
SHL
Gårdagens bleka insats i Jönköping har spelarna skakat av sig och nu har man istället siktet inställt på morgondagens retur i Jalas Arena. Och vi kan räkna med ett riktigt revanschsuget lag som kommer att äntra isen.

-De var hetare än oss, både i fötter och skalle igår känns det som. Första perioden var väl den bästa från vår sida men HV var bättre än oss även där. Det kommer sådana här matcher under säsongen men det här bakslaget kom lite oväntat med tanke på att vi spelat bra i flera matcher innan. Dessutom fick vi ju utdelning senast mot Frölunda så vi hade nog räknat med att kunna bygga vidare från det, konstaterar assisterande tränare Daniel Hermansson.

Så vad måste då Mora göra för att studsa tillbaka till sin normala nivå och för att kunna ta revansch när man åter ställs mot samma motståndare, fast den här gången på hemmaplan. -Vi måste upp på alla positioner och vi måste göra det tillsammans. Det går inte att vi åker runt en och en. Vi måste dessutom höja farten för att matcha dem, säger Daniel som också ser en stor fördel med att möta samma motståndare igen. -Så är det och framför allt är det skoj med match igen. Vi har haft matcher som den igår tidigare och studsat tillbaka direkt. Nu får vi en snabb chans till revansch, avslutar han.

Hur laget formeras bestäms först efter lördagens värmning.

KÖP BILJETTER TILL MATCHEN HÄR

Kenny Åström