Tung start på åttondelsfinalen för J20
Publicerad: 2022-03-23
J20
J20 fick iväg hela 48 skott mot mål i jämförelse med gästande Växjös 32. Trots detta föll man med 5-1 i den första matchen i åttondelsfinalen.

-Första perioden är spelmässigt ganska bra från våran sida men vi har lite problem att ta oss på insidan av Växjö. Efter att Växjö gjorde 1-0 i början av andraperioden så tycker jag att de tar över matchen mer och mer medans vi börja spela för krångligt. Växjö vinner rättvist idag, summerar tränare Daniel Hermansson

Moras mål som också innebar reduceringen till 1-3 en bit in i den tredje perioden gjordes av Ibrahim Qufaj.

Nästa match spelas på lördag i Växjö. En seger där skulle innebära en avgörande match på lördag. En förlust skulle innebära att säsongen är slut.