Köp säsongskort till säsongen 22/23!

30 maj 2022 11:20
Mora IK

Nu kan du säkra din plats på läktaren för hela säsongen 22/23. Alla ni som hade säsongskort förra året har fått ett mail med en länk direkt till just er stol och den är reserverat ända till den 5:e augusti.


Precis som tidigare är Deluxekortet laddat med mängder av fina rabatter utöver att du är garanterad din plats i såväl grundserien som slutspelet. Dessutom kommer alla med ett Deluxekort kunna få fina priser i samband med våra hemmamatcher.

Vi har valt att återinföra möjligheten att bli efterfakturerad för slutspelsmatcherna om man väljer att skaffa ett Grundseriekort. Det kommer fungera som så att du aktivt måste avsäga dig denna möjlighet senast den 17:e februari 2023. Hör vi ingenting från dig så kommer det istället att komma en faktura på det antal matcher som ingår i slutspelet. Där betalar du för biljettpriset för just din stol i slutspelet.

Vi fortsätter med vårt Ungdomskort där alla upp till 20 år gratis kan se våra hemmamatcher från ståplatsläktaren. Det som är nytt i år är att varje kort kostar 25:- i en administrativ avgift. Skälet till detta är att väldigt många laddade ner flera kort per person.

Vi har i år valt att sänka priserna på säsongskort sittplats för alla mellan 5-12 år. Alla kort -avsett sektion kostar bara 1500:- för hela grundserien.

Du som vill har möjligheten att dela upp din betalning i samband med att du genomför ditt köp.

Vi kommer att ha extra öppet på kontoret fram till och med den 16:e juni. Tisdag-torsdag 10.00-16.00 finns vi på plats för den som vill ha hjälp med sitt köp av säsongskort. (Torsdag vecka 22 har vi dock stängt)

KÖP SÄSONGSKORTEN HÄR