Den 4 maj släpper vi säsongskorten!
Publicerad: 2018-04-26
Snart är sommaren här men redan nu planeras det för fullt inför kommande säsong och det innefattar såklart också säsongskorten. Nästa fredag släpper vi dem!

Du som hade säsongskort 2017/2018 och vill behålla din plats kommer den 4 maj att få ett erbjudande på mail (har du inte en mailadress kommer detta erbjudande per post) om att behålla platsen även säsongen 2018/2019. Vi har gjort en reservation åt dig på din plats och hoppas att du vill följa oss även kommande säsong. Din plats kommer att finnas reserverad fram till den 31 maj. Har du inte köpt platsen före detta datum kommer den att släppas upp till allmän försäljning.

Du som hade säsongskort 2017/2018 men vill byta plats köper ett nytt säsongskort enligt instruktionerna nedan. Meddela oss gärna att du köpt ett nytt säsongskort och inte vill behålla din gamla plats via mail till [email protected] Observera att vi inte har möjlighet att hjälpa dig byta till en plats som är reserverad till någon annan. Är platsen du vill ha upptagen får du i första hand vänta till 1 juni för att se om den släppts upp till allmän försäljning.

Du som inte hade något säsongskort förra säsongen men vill köpa nu För dig som inte har hade något säsongskort förra säsongen är det bara att gå in och boka upp din plats via vår hemsida, moraik.se. Hur du går tillväga kommer finnas beskrivet på hemsidan moraik.se from den 3 maj. Där kommer det även att finnas svar på de vanligaste frågorna.

OBS! Kansliet är inte öppet på fredagen utan säsongskorten finns endast tillgängliga via moraik.se. Kansliet har öppet helgfria måndagar och onsdagar fram till sommaren mellan kl. 11:00-13:00. Välkomna!

Har du frågor ang. säsongskorten går det bra att maila till [email protected] eller ringa 0250 178 30.

Kenny Åström