Storseger för J18 borta mot Borlänge
Publicerad: 2021-11-21
J18
J18 tog tre viktiga poäng borta mot Borlänge när man vann med hela 9-0.

1:a perioden Vi fick en bra start på matchen och får göra 1-0 i powerplay redan efter tre minuters spel genom Johannes Lökkeberg. Samma Lökkeberg ökade sen på ledningen till 2-0.

2:a perioden

Perioden började bra igen för nämnde Lökkeberg som gör sitt tredje mål efter tre minuters spel. Vi hinner sedan också med att göra tre mål till i andra perioden. Ett i powerplay genom Kalle Kratz och ytterligare två genom Noah Steen och Mio Bubini. Vi hade ett till inne, enligt oss, på sista tekningen för perioden men ingen domare såg nåt.

3:e perioden

Matchen var avgjord men vi ville fortsätt spela med fart och producera framåt och inte minst hjälpa våran målvakt till en nolla! Vi gör tre mål i denna perioden, två från Kalle Kratz, ett i powerplay och ett i boxplay.

Mio Bubini gör också ett mål efter en tekning till vänster om Borlänges målvakt.

Stort grattis till två stycken 3 målsskyttar, Johannes Lökkeberg och Kalle Kratz samt en 2 målsskytt Mio Bubini samt till våran vägg för dagen Sebastian Stridbeck som håller nollan, sammanfattar tränare Andreas Olsson.