En vinst och två förluster för J20 i helgen
Publicerad: 2019-09-15
J20
J20 startade seriespelet denna helg med en seger mot AIK samt två förluster mot AIK och Djurgården.

Fredagens match mot AIK blev en målsnål historia där Stockholmslaget gjorde matchens enda mål (0-1) i den tredje perioden.

Mora fick sedan revansch under lördagseftermiddagen när man vann med 4-3. Stora matchhjältar blev Alex Lind som prickade in lagets tre första mål samt Rasmus Sirugo som skickade in det avgörande målet med drygt sex minuter kvar av den tredje perioden.

Tyvärr lyckades man inte följa upp segern med en ny mot Djurgården under söndagen. Det blev istället förlust med 5-3 efter att Mora tappat ledningen och matchen sent i den tredje perioden. Djurgården vände nämligen 3-2 till 3-5 med mindre än fem minuter kvar att spela av matchen. Moras målskyttar denna eftermiddag var Trym Lökkeberg, Carl Halvarsson och Rasmus Sirugo.