Ikväll kl. 18:00 | Mora IK - Brynäs IF
Publicerad: 2018-09-29
SHL
Varmt välkomna till en härlig hockeyfest i Jalas Arena kl. 18:00 när Brynäs gästar. Vi räknar med mycket folk och en härlig kamp, både på isen och på läktaren. Här följer praktisk och nyttig information till dig som ska på matchen.

NI SOM INTE FÅTT ERT SÄSONGSKORT Om du beställt säsongskort men ännu inte fått det. Vänligen kontakta vår personal i informationsdisken i entrén.

SITTPLATSBILJETTER Det finns ett fåtal sittplatsbiljetter kvar men de kommer att ta slut under dagen. Se därför till att säkra upp din plats så snabbt som bara möjligt. Köp biljetterna här. Biljetter kan också köpas på Direkten i Mora samt på Turistbyråerna i Dalarna. Väljer du att köpa biljetterna vid Jalas Arena går det också bra men kom ihåg att 50:-/biljett då tillkommer i serviceavgift.

STÅPLATS MORAFANS Biljetterna köper du enklast här. Biljetter kan också köpas på Direkten i Mora samt på Turistbyråerna i Dalarna. Väljer du att köpa biljetterna vid Jalas Arena går det också bra men kom ihåg att 50:-/biljett då tillkommer i serviceavgift.

Entré/ingång för hemmastå sker via framsidan av arenan, till höger om Restaurangen. Även barn/ungdomar med ungdomskort går in den här vägen.

STÅPLATS BORTAFANS Precis som ståplats för Morafans kan du som Brynässupporter också förköpa biljetter. Klicka här för att komma till vår biljettsida. Ingång/entré till bortastå sker på kortsidan (baksidan av arenan sett från stora parkeringen). Denna entré öppnar kl. 17:00

SÄKERHET Vi tillämpar SHL:s säkerhetsregler som bland annat innefattar "Utgång = hemgång". Det är alltså inte möjligt att gå ut från arenan för att sedan gå in igen. Övriga regler finns uppsatta i anslutning till entrén.

ARENAN ÖPPNAR KL. 16:00 Jalas Arena öppnar kl. 16:00. Vid samma tid öppnar också Restaurang, pubar och souvenirbutiken.

UNDVIK KÖ – KOM I TID! Vi uppmanar alla besökare att vara ute i god tid. Är ni ute i sista minuterna riskerar ni att få stå i kö och då även missa en del av matchens början. Vi har också en önskan att så många som möjligt befinner sig vid sin plats när introt startar (Ca 17:50) för att inte störa övrig publik.

KLÄ DIG I RÖTT! Genom att klä dig i rött hjälper du till att bidra till en ännu härligare stämning i Jalas Arena. Vill du handla nya souvenirer så går det givetvis bra. Souvenirbutiken öppnar samtidigt som Jalas Arena (16:00) och håller öppet under hela matchen.

ÖVRIGA EVENT

  • Joacim Cans från Hammerfall kommer att finnas på plats vid souvenirbutiken för att signera en nyframtagen T-shirt från kl. 17:00.

  • Vi kommer under matchen att auktionera ut Alexander Hilmersons äkta matchtröja. Alexander kommer efter matchens slut att personligen lämna över den till vinnaren. Hur du lägger bud kommer att presenteras under matchens gång.

VARMT VÄLKOMMEN!

Kenny Åström