Välj ståplats - för den är bäst!

27 september 2022 19:30
Mora IK

Det är lätt att bli hemmablind. Att alltid tycka att gräset är grönare på andra sidan. Det sitter lite i vårt DNA -att blunda för det som finns mitt framför näsan.


Vi fick en förfrågan i går om en bild inifrån Smidjegrav Arena. Det var Karlskoga Tidning som arbetade med en artikel där de låtit lokala profiler ranka Hockeyallsvenskans bästa respektive sämsta arenor. Supporterklubbens ordförande hade en solklar favorit. Smidjegrav Arena!

Han lade ut texten om att ingen annan klubb kan jämföras med servicen och stämningen när de besöker Mora IK.

Han belyste det faktum att man serveras både mat och en kall dryck som kan avnjutas på första parkett.

Och han har ju rätt. För på alla andra arenor måste man köpa dyra restaurangbiljetter för att kunna kombinera mat, dryck och hockey samtidigt. På andra arenor måste man lämna arenarummet och leta upp en pub bakom läktarna för att sedan skynda i sig de sista klunkarna för att hinna tillbaka efter periodpausen. Men inte på Mora IK:s ståplats. Så är det oavsett om man står på hemma- eller bortastå.

Och det är just därför det finns all anledning att boka ståplatsbiljett i Smidjegrav. Vi fortsätter att ha ståplatspuben öppen, varje match, oavsett veckodag.

Vi kommer ha erbjudanden om goda tilltugg och satsa på att bli hela Sveriges favoritståplats. Men viktigast av allt är att vi blir Mora IK-supportrarnas favorit.

Så gör slag i saken. Lyft laget och njut av hockey på första parkett. Varmt välkommen redan i morgon då just Karlskoga kommer på besök!

Kör din biljett här.