Lättnader i nya restriktioner

18 januari 2022 16:25
Mora IK

Regeringen valde i elfte timmen att ändra förslaget om ett maxtak på 500 personer. I stället öppnade man möjligheten att dela in arenan i sektioner där varje sektion får ta in 500 personer. Varje sektion har en egen entré, egen toalett och egna serveringsställen.


Det innebär att alla med säsongskort kommer att kunna komma in på alla matcher. Det innebär också att vi har 200 biljetter att sälja till varje match. 100 stycken på ordinarie sittplats och 100 enklare sittplatser på Borta-läktaren. Här kan du köpa din biljett. Vi har också 54 platser för dem med Ungdomskort. Entré vid Hemmastå. Kom i tid då det är först till kvarn som gäller.

Du som har ett säsongskort kommer att få ett mail som bekräftar vilken entré du ska använda.

Har du ett säsongskort på sektion A, B, C, D, I övre läktaren eller J så ska du gå in via huvudentrén.

Har du ett säsongskort på E, F, G , H eller I nedre läktaren hittar du din ingång på kortsidan till höger om Restaurang Smidjegrav.

Hemmastå och Bortastå har ingång på bortre kortsidan.

Vi kontrollerar fortfarande Vaccinations-pass och ID i alla entréer.

Restaurang Smidjegrav serverar mat och har en egen läktare. De Serverar hamburgare för 149:- eller varmrätt för 259:-, tvårätters för 359:- och trerätters för 399:-. Det tillkommer 100:- för plats på restaurangens läktare. Du bokar bord på [email protected]

Varmt välkommen på match redan på fredag då vi tar emot Almtuna IS klockan 19.00!