Snart får fler gå på match

26 oktober 2020 21:09
Mora IK

Nu när vi har fått ett nytt direktiv som innebär att vi får släppa in 300 besökare på läktaren innebär det att alla med säsongskort kommer att ha en egen stol i hallen vid minst var tredje hemmamatch. Detta gäller från och med 1 november.


Vi kontaktar er med säsongskort via den mail ni uppgav när ni köpte ert säsongskort. Där finns biljetterna som ska laddas ner. Vi kommer att meddela flera matcher samtidigt vilket innebär att alla i god tid kan planera in sina matcher. För de som inte uppgett en mailadress kommer vi att höra av oss via brev eller telefon. Vi kommer inte kunna erbjuda den plats man har haft tidigare på sitt säsongskort. Detta beror på att vi måste ha ett visst avstånd och spridning mellan alla på läktaren.

I Smidjegrav gäller Folkhälsomyndighetens senaste rekommendationer i kombination med svensk ishockeys eget protokoll. Vi håller avstånd, vi stannar hemma vid minsta symptom på förkylning. Är ni i sällskap får ni sitta två och två. En meter mellan varje sällskap är det som gäller.

Om man INTE kan gå fungerar det på samma sätt som med säsongskortet. Du kan låta någon annan gå i ditt ställe. MEN personen som får din biljett måste då uppge ditt namn och sitt namn, mailadress och telefonnummer när biljetten visas upp i Smidjegrav. Vidareförsäljning av biljetter är inte tillåtet.

-Vi hoppas och tror att ni har förståelse för situationen. Tillsammans ska vi göra vårt bästa för att alla ni med säsongskort ska få se så många matcher som möjligt, säger Peter Hermodsson, klubbdirektör.