• Huvudsponsorer

Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Fredag Fre 1 Mars Mar
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar

Ikväll kl. 19:00 | Mora IK - Timrå IK

14 mars 2019 08:00
SHL

Vi har kommit fram till den sista omgången av SHL:s grundserie säsongen 2018/2019. För Moras del väntar Timrå i en match som kan ses som något av en träningsmatch för båda lagen inför kommande SHL-kval. Här finner du information om hur du köper biljetter och annat nyttigt inför matchen.


SITTPLATSBILJETTER Köp sittplatsbiljetter här.

STÅPLATS MORAFANS Köp ståplatsbiljetter här.

Biljetter kan också köpas på Direkten i Mora samt på Turistbyråerna i Dalarna. Väljer du att köpa biljetterna vid Jalas Arena går det också bra men kom ihåg att 50:-/biljett då tillkommer i serviceavgift.

Entré/ingång för hemmastå sker via framsidan av arenan, till höger om Restaurangen. Även barn/ungdomar med ungdomskort går in den här vägen.

PARKERING Tänk på att vi har begränsat antal parkeringsplatser i direkt anslutning till arenan. Det går också bra att parkera på Prästholmen. Utfarten via Mora Camping efter matchens slut är tyvärr stängd p.g.a. hastighetsöverträdelser under tidigare matcher.

SÄKERHET Vi tillämpar SHL:s säkerhetsregler som bland annat innefattar "Utgång = hemgång". Det är alltså inte möjligt att gå ut från arenan för att sedan gå in igen. Övriga regler finns uppsatta i anslutning till entrén.

ARENAN ÖPPNAR KL. 17:00 Jalas Arena öppnar kl. 17:00. Vid samma tid öppnar också Restaurang, pubar och supportershop.

UNDVIK KÖ – KOM I TID! Vi uppmanar alla besökare att vara ute i god tid. Är ni ute i sista minuterna riskerar ni att få stå i kö och då även missa en del av matchens början. Vi har också en önskan att så många som möjligt befinner sig vid sin plats när introt startar (Ca 18:50) för att inte störa övrig publik.

KLÄ DIG I RÖTT! Genom att klä dig i rött hjälper du till att bidra till en ännu härligare stämning i Jalas Arena. Vill du handla nya souvenirer så går det givetvis bra. Supportershoppen öppnar samtidigt som Jalas Arena (17:00) och håller öppet under hela matchen.

VARMT VÄLKOMMEN!