Rutinerad pjäs på backsidan klar

1 augusti 2019 11:00
Lagbygget

Med endast några dagar kvar till ispremiären kan vi idag presentera ytterligare en kontraktsförlängning. 35-åriga Tomas Skogs är nämligen klar för ytterligare en säsong.


Tomas behöver knappast någon närmare presentation. Med sina 630 SHL-matcher och 117 matcher i HockeyAllsvenskan kommer han att vara en av ligans mest rutinerade spelare denna kommande säsongen. För Tomas del blir det nu den tredje raka säsongen i Moratröjan. Han har dock även en mängd matcher för klubben sedan tidigare.

-Jag är jätteglad över att få stanna kvar i Mora IK. Jag känner en stor tacksamhet mot Peter Hermodsson och Peter Iversen som väljer att satsa på mig ännu en säsong. Det verkar som vi får ihop ett ungt och hungrigt lag så det kommer bli en väldigt spännande och utmanande säsong i HockeyAllsvenskan, säger Tomas själv.

-Vi är jätteglada att Tomas valt att spela ett år till i Mora. Han kommer bli värdefull för oss på alla sätt med sin rutin, personlighet och hjärta för klubben och bygden. Tomas har mycket ishockey kvar på hög nivå vilket vi gör oss extremt glada att vi hittat en lösning. Han har dock en out för utlandet fram till 31 augusti. Det har varit kravet från Tomas sida vilket vi tycker är acceptabelt, kommenterar Peter Hermodsson.