• Huvudsponsorer

Ikväll kl. 19:00 | Mora IK - Linköping HC

12 februari 2019 09:52
SHL

Äntligen hemmamatch igen efter landslagsuppehållet. Linköping gästar Jalas Arena denna tisdagskväll. Här följer information om hur du köper biljetter samt annat bra att veta inför matchen.


SITTPLATSBILJETTER Köp sittplatsbiljetter här.

STÅPLATS MORAFANS Köp ståplatsbiljetter här.

Biljetter kan också köpas på Direkten i Mora samt på Turistbyråerna i Dalarna. Väljer du att köpa biljetterna vid Jalas Arena går det också bra men kom ihåg att 50:-/biljett då tillkommer i serviceavgift.

Entré/ingång för hemmastå sker via framsidan av arenan, till höger om Restaurangen. Även barn/ungdomar med ungdomskort går in den här vägen.

PARKERING Tänk på att vi har begränsat antal parkeringsplatser i direkt anslutning till arenan. Det går också bra att parkera på Prästholmen. Utfarten via Mora Camping efter matchens slut är tyvärr stängd p.g.a. hastighetsöverträdelser under tidigare matcher.

SÄKERHET Vi tillämpar SHL:s säkerhetsregler som bland annat innefattar "Utgång = hemgång". Det är alltså inte möjligt att gå ut från arenan för att sedan gå in igen. Övriga regler finns uppsatta i anslutning till entrén.

ARENAN ÖPPNAR KL. 17:00 Jalas Arena öppnar kl. 17:00. Vid samma tid öppnar också Restaurang, pubar och supportershop.

UNDVIK KÖ – KOM I TID! Vi uppmanar alla besökare att vara ute i god tid. Är ni ute i sista minuterna riskerar ni att få stå i kö och då även missa en del av matchens början. Vi har också en önskan att så många som möjligt befinner sig vid sin plats när introt startar (Ca 18:50) för att inte störa övrig publik.

MATCHENS AUKTION Denna kväll kommer vi att auktionera ut en valfri äkta matchtröja. Bud läggs genom att SMSa ditt namn och bud till nr: 070 - 378 00 75. Auktionen avslutas 10 min in i den tredje perioden och vinnaren väljer själv vilken spelares tröja han/hon vill ha.

KLÄ DIG I RÖTT! Genom att klä dig i rött hjälper du till att bidra till en ännu härligare stämning i Jalas Arena. Vill du handla nya souvenirer så går det givetvis bra. Supportershoppen öppnar samtidigt som Jalas Arena (17:00) och håller öppet under hela matchen.

VARMT VÄLKOMMEN!