J20 vann seriepremiären mot Almtuna
Publicerad: 2022-09-09
J20
Det satt hårt inne mot nykomlingen Almtuna, men när slutignalen ljöd i Smidjegrav Arena hade Mora inkasserat tre poäng efter en 4-3 seger. Det avgörande målet prickades in med mindre än tre minuter kvar att spela.

-I första perioden tycker jag att vi är det bättre laget och leder välförtjänt. I andra och tredje är det jämnt, jag tycker att vi är lite tveksamma i våra beslut de två sista perioderna samtidigt som Almtuna lyfter upp spelet mer. Överlag en godkänd insats och självklart mycket nöjd med tre poäng, summerar tränare Daniel Hermansson.

Målen gjordes av Michael Brandsegg-Nygård, Johannes Lökkeberg och Simon Lindblom (2). Nästa match är redan imorgon, mot samma motstånd. Matchstart då kl. 13:00.