• Huvudsponsorer

Fredag Fre 2 September Sep
Lördag Lör 3 September Sep
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Torsdag Tor 31 Augusti Aug
Fredag Fre 1 September Sep
Lördag Lör 2 September Sep
Onsdag Ons 6 September Sep
Torsdag Tor 7 September Sep
Onsdag Ons 13 September Sep
Torsdag Tor 16 Augusti Aug
Torsdag Tor 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 30 Augusti Aug
Fredag Fre 31 Augusti Aug
Lördag Lör 1 September Sep
Torsdag Tor 6 September Sep
Tisdag Tis 11 September Sep

En chans att ta med sig något bra in i kvalet

9 mars 2018 16:43
SHL

Mora är klart för SHL-kval i och med gårdagens förlust. Dock återstår en match att spela innan grundserien är färdigspelad. För motståndet står Malmö Redhawks på bortaplan under lördagseftermiddagen.


Nej det ville sig inte alls för Mora under gårdagen. Efter en godkänd inledning kunde Örebro ändå ta ledningen med 1-0 och när sedan också 2-0 kom i den andra perioden rann energin ur laget ju längre matchen gick. Bortalaget vann till sist med 3-0 efter att ha gjort sista målet i öppen målbur.

-Vi är så klart besvikna att resultatet blev som det blev. Samtidigt gjorde Örebro gör en bra match. De fick första målet och sedan hade vi svårt att ta oss in på mål. Jag tycker ändå vi kämpade men fick ingen extra energi som ett mål skulle givet t.ex, säger tränare Daniel Hermansson.

Om drygt två veckor startar kvalet men innan uppladdningen för det börjar ska man ta sig an Malmö Redhawks på bortaplan. Matchen är i det närmast betydelselös för båda lagen. Malmö kan i händelse av att HV71 gör många mål i sin match dock möjligen behöva en poäng för att vara helt säkra på kvartsfinalplatsen. För Moras del gäller det mest att göra en bra insats att ta med sig in i kommande veckors träningar.

-Vi vill se att vi spelar efter våra linjer. Stundtals har vi bra spel o gör rätt saker men vi måste se till att göra det oftare. Vi vill se att vi gör en bra match som vi kan ta med oss in i uppehållet och vidare in i kvalet, säger Daniel som också berättar att planen inför kvalet är så gott som spikad

-Vi har ett upplägg med hur vi ska träna och vila. Hur vi lägger upp det dag för dag. Vi går igenom detaljer i vårt spel som vi måste förbättra men också detaljer som vi gjort bra hittills. Det blir en del upprepningar. Vi ska se till att vi är 100 procent förberedda när pucken släpps i kvalet.

När det gäller truppen inför morgondagens match är det ännu lite oklart om det bli några förändringar. -Vi får se imorgon om det blir några ändringar helt enkelt, avslutar Daniel.