• Huvudsponsorer

Fredag Fre 2 September Sep
Lördag Lör 3 September Sep
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Torsdag Tor 31 Augusti Aug
Fredag Fre 1 September Sep
Lördag Lör 2 September Sep
Onsdag Ons 6 September Sep
Torsdag Tor 7 September Sep
Onsdag Ons 13 September Sep
Torsdag Tor 16 Augusti Aug
Torsdag Tor 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 30 Augusti Aug
Fredag Fre 31 Augusti Aug
Lördag Lör 1 September Sep
Torsdag Tor 6 September Sep
Tisdag Tis 11 September Sep

Ingen revansch för Mora som åkte på en ny förlust

13 januari 2018 20:05
SHL

Mora fick ingen revansch på Linköping sedan förlusten i torsdags. Man åkte nämligen på en ny 4-1 förlust efter en tämligen blek insats hemma i Jalas Arena.


Första perioden startades i högt tempo av gästerna som hade det mesta av spelet. Efter kamp framför hemmamålet kunde Linköping peta in 0-1 efter 8,40. Strax därefter kunde man också göra 0-2 efter att Moraspelarna agerat passivt framför eget mål. Därefter ryckte Mora upp sig något och fick sedan i slutet av perioden chansen att spela fem mot fyra men utan resultat.

Andra perioden hann knappt börja förrän Mora reducerade till 1-2 genom Andrew Rowe som var påpassligt framme på en målvaktsretur. Resten av perioden var fylld av utvisningar för bägge lagen. Mora hade fler bra chanser i powerplay men hade svårt att få skotten på mål.

Den tredje perioden började sedan på värsta vis för Moras del som släppte in ett tidigt 1-3 mål efter passivt spel i egen zon. Nytt slarv minuterna efteråt gjorde också att bortalaget kunde gå fram till en 4-1 ledning. Det var också lite av spiken i kistan för även om ganska lång tid återstod av perioden förmådde Mora inte att skapa mer än några halvchanser.