Även Mikael Wikstrand bidrar till Enkronasmatchen

14 februari 2017 16:00

De tidigare Moraspelarna Tom Nilsson och Adam Masuhr har sedan tidigare gått med i Enkronasmatchen. Nu kliver också den förra Morabacken Mikael Wikstrand in med ett bidrag.


Mikael spelar den här säsongen i Färjestad som jagar en topp 6-placering i SHL för att på så sätt ta en direktplats till kvartsfinalerna. Vi fick en liten pratstund med Mikael.

Hur leker hockeylivet i Karlstad?
- Jag tycker de funkar bra, spelat bättre och bättre på slutet så de känns kanon.

Vilket är ditt största minne från tiden i Mora IK? - Oj, har många bra minnen. Kvalserien var rolig, när anze och Bobby spelade i Mora var häftigt. Första matchen i a-laget var stort, det finns en del att välja mellan.

Hur mycket följer du hur det går för Mora nu för tiden? - Jag följer Mora varje match, försöker se så många som möjligt om inte annat så kollar jag alltid resultat!

Vad tycker du om laget av det du sett den här säsongen?
-
Imponerande, de spelar med en fart som ingen i HockeyAllsvenskan gör. De har verkligen imponerat på mig. Några riktiga lirare i Nilsson, Engvall och Goumas.

Du har valt att gå in med 2 kr / åskådare i Enkronasmatchen. Vad fick dig att göra detta?

– För att jag har Mora nära mitt hjärta, varit supporter till dem så länge jag kan minnas och ser de som min moderklubb.

Finns det något du skulle vilja hälsa till våra fans? - Fortsätt stötta killarna, det ska inte vara lätt att komma till Mora och vinna matcher, kan bli en rolig vår!!

Vill du också bidra till Enkronasmatchen? > Läs mer och anmäl dig här