J18 vann även sista matchen fortsättningsserien
Publicerad: 2022-02-28
J18
12 matcher - lika många segrar, det blev facit efter att J18 avslutat fortsättningsserien med ännu en seger.

Ja J18 har sannerligen imponerat i fortsättningsserien där man redan med två omgångar kvar var klara för SM-slutetspelet. Under söndagen spelades den sista matchen när man mötte Borlänge på bortaplan. Efter två mållösa perioder kom en rejäl målexplosion i den tredje perioden.

Mora gick upp till en 2-0 ledning efter mål av Matej Gardon och Albin Stark. Hemmalaget kom tillbaka genom två snabba mål fram till 2-2 innan Mora sent kopplade greppet igen och kunde avgöra. 2-3 kom efter 17:04 av Melker Bertals. 2-4 efter 18:43 av Axel Eriksson och 2-5 skickades in i öppen målbur av Mio Bunini med 17 sekunder kvar att spela.

-Inför seriens sista match så ville vi självklart sikta på att gå "rent" i serien och ta den 12:e raka segern. Inte så lätt dels att mentalt uppbringa nog med engagemang för vinst men också för att Borlänge inte alls är ett dåligt lag och dessutom har spelat bra senaste matcherna. Vi hade också lånat ut några extra spelare till J20's norrlandsmatch. Vi kom ut och var inte riktigt påslagna så det tog mer än 40 min för oss att hitta rätt intensitet och arbetsnivå. Men när vi väl hittade den så var det inget snack.Starkt gjort att gräva så djupt och till slut hitta drivet. Skönt och roligt för alla att vi kunde nå målet vi satt upp, summerar tränare Andreas Olsson.