Skada håller Amnér borta från träning och spel
Publicerad: 2021-08-13
Mora IK
En fotskada på backen Viktor Amnér gör att laget får klara sig utan honom på obestämd tid. -Han har haft en skada som inte vill bli bättre vilket betyder att vi får klara oss utan honom för tillfället, säger tränare Johan Hedberg.
  • Detta är en skada som han haft problem med ett längre tag och som inte vill bli bättre. Just nu är han tyvärr inte kapabel till att träna eller spela, säger Johan.

Detta är det andra bakslaget på backsidan på kort tid sedan även Adam Masuhr för en tid sedan meddelade att han avslutar karriären.

-Det är klart att det är stora hål att fylla men jag tycker att de sju backar vi har i truppen (Nils Nordh inräknad) kommer att kunna göra ett fullgott jobb och har stora möjligheter att växa. Det är det jag vill se, säger Johan.

Kan det bli aktuellt att ta in någon ny back utifrån?

  • Inte i dagsläget utan vi kommer att starta säsongen nu med den trupp som vi har. Men som vi sagt innan så är en trupp ett levande dokument och händer det något som gör att vi måste förändra så kommer vi göra det. Vi sonderar alltid marknaden efter intressanta spelare, men de sju backar som finns just nu tror vi stenhårt på, avslutar Johan.
Kenny Åström