J16 föll hemma mot Färjestad
Publicerad: 2020-10-25
J16
J16 stod upp bra mot serieledande Färjestad och hämtade upp ett 5-3 underläge. Tyvärr kunde dock gästerna avgöra minuter från slutet.

-Vi börjar första perioden svagt och hamnar i underläge tidigt i första perioden med 0-2 vi hämtar tillbaka till 2-2 innan första perioden är slut. Under andra perioden tar vi ledningen i matchen med 3-2 sen drar vi på oss några onödiga utvisningar vilket gör att vi hamnar i underläge med 3-4 inför sista perioden. Tredje perioden hamnar vi i underläge med 3-5 men efter time-out vänder vi tillbaka och det står 5-5. Med några minuter kvar av matchen får domarna för sig att kliva in i rampljuset och tar först en tveksam tripping för att följa upp det med en helt felaktig puck out. Vilket innebär spel 5-3 för Färjestad. Färjestad gör mål i 5-3 och vi gör ett tappert försök i spel 6-5 där vi har en ribbträff. En bra match från vår sida trots förlust då vi verkligen matchar Färjestad över 60 min och förtjänar poäng. Väldigt bra arbetsinsats av spelarna och grym moral att vi flera gånger hämtar in underläge. Vi tar med oss många bra saker från denna match, dock tråkigt för killarna att vi inte får chansen att tävla hela vägen in om 3 poäng, summerar tränare Andreas Hägglund