• Huvudsponsorer

Fredag Fre 2 September Sep
Lördag Lör 3 September Sep
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Torsdag Tor 31 Augusti Aug
Fredag Fre 1 September Sep
Lördag Lör 2 September Sep
Onsdag Ons 6 September Sep
Torsdag Tor 7 September Sep
Onsdag Ons 13 September Sep
Torsdag Tor 16 Augusti Aug
Torsdag Tor 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 30 Augusti Aug
Fredag Fre 31 Augusti Aug
Lördag Lör 1 September Sep
Torsdag Tor 6 September Sep
Tisdag Tis 11 September Sep

Ikväll kl. 19:00 | Mora IK - Örebro HK

8 mars 2018 08:00
SHL

Det har blivit dags för sista hemmamatchen i SHLs grundserie 2017/2018 och det är en viktig sådan. Största rivalen kring strecket, Örebro, står för motståndet. Dessutom kommer vi hylla vår tidigare klubbdirektör Jan Simons!


EN HYLLNING TILL JAN SIMONS Kl. 17:45 drar vi igång hyllningen av vår tidigare klubbdirektör Jan Simons. Var på plats och hylla honom du också!

**SITTPLATSBILJETTER ** Endast ett fåtal sittplatsbiljetter finns kvar. De bokas här.

STÅPLATS MORAFANS Ståplatsbiljetter köpes enklast här. Entré/ingång för hemmastå sker via framsidan av arenan, till höger om Restaurang Smidjan. Även barn/ungdomar med ungdomskort går in den här vägen.

STÅPLATS BORTAFANS Ingång/entré till bortastå sker på baksidan av arenan sett från stora parkeringen. Denna entré öppnar kl. 18:00

**ARENAN ÖPPNAR KL. 17:00 ** Jalas Arena öppnar kl. 17:00. Vid samma tid öppnar också Restaurang, pubar och souvenirbutiken.

UNDVIK KÖ – KOM I TID! Vi räknar med en näst intill fullsatt arena denna lördagseftermiddag och vi uppmanar alla besökare att vara ute i god tid. Är ni ute i sista minuterna riskerar ni att få stå i kö och då även missa en del av matchens början.

**KLÄ DIG I RÖTT! ** Genom att klä dig i rött hjälper du till att bidra till en ännu härligare stämning i Jalas Arena. Vill du handla nya souvenirer så går det givetvis bra. Souvenirbutiken öppnar samtidigt som Jalas Arena (17:00) och håller öppet under hela matchen.

**TRÖJAUKTION ** Den här matchen kommer vi att auktionera ut Robin Johanssons matchtröja. Auktionen startar vid första nedsläpp och avslutas 10 minuter in i den tredje perioden.

VARMT VÄLKOMMEN!