Mora föll hemma mot Björklöven
Publicerad: 2021-11-28
Mora IK
Det som började så bra med ett snyggt 1-0 mål slutade dessvärre med en förlust med 4-1 hemma mot Björklöven på söndagseftermiddagen.

Ja hemmalaget fick en rättvis 1-0 ledning att gå på när Måns Carlsson hittade nätet redan efter några minuter. Man hade därefter bud på ytterligare mål men pucken ville inte in. Istället var det hastigt och lustigt gästerna som kunde gå till periodvila med en 2-1 ledning sedan man gjort två snabba mål.

Den andra perioden var spelmässigt jämn men det var bortalaget som fortsatte att få utdelning. 3-1 kom precis när Mora klarat av ett numerärt underläge.

I den tredje perioden försökte hemmalaget att äta sig närmare men med utplockad målvakt på slutet fick man istället se pucken gå in i den öppna målburen fram till 1-4 vilket också blev slutresultatet.