J20: Målrikt när J20 föll mot Brynäs
Publicerad: 2018-11-30
J20
Det blev en målrik tillställning under fredagskvällen i Jalas Arena när Moras J20 tog emot Brynäs. Tyvärr för hemmalagets del var det gästerna som gjorde flest mål i en match som slutade 4-7.

-Periodvis så gör vi det bra mot Brynäs men blir straffade hårt och Brynäs är effektiva i offensiven. Vi måste konsekvent hålla oss till det enkla spelet i 60 minuter, gör vi de så har vi en möjlighet att vinna mot alla lag. Har en bit dit men vi jobbar på det varje dag med gruppen, man måste se till lagets bästa i varje situation där ute och lägga sitt ego åt sidan. Vi jobbar otroligt hårt med den här gruppen på och utanför isen och ska få skutan på rätt köl. Hoppas på att ta ytterligare steg framåt i morgon och tar med oss det positiva in i starten, säger tränare Stefan Gustafsson.

Värt att nämna är att Mathias Karlsson stod för tre av Moras mål. Det fjärde prickades in av Lukas Carlsson.