Superfredag med Björklöven på besök

28 oktober 2022 09:15
Mora IK

Denna fredag väntar en riktig Superfredag när HockeyAllsvenskan bjuder på en riktig hockeykväll. Först ut är Mora - Björklöven kl. 18:00. Köp biljetter nu och var en del av hockeyfesten!


UNDERHÅLLNING PÅ STÅPLATS Ladda upp före matchen i Ståplatspuben där Eight Balls Bluesband kommer att underhålla från kl. 17:00. De kommer även att stå för underhållningen i pauserna. I våran unika Ståplatspub kan du både avnjuta tilltugg och dryck -samtidigt som du kan sjunga fram oss till seger!

» KÖP STÅPLATSBILJETTER HÄR

SITTPLATSBILJETTER

Sittplatsbiljetter till kvällens match köper du enklast direkt via länken biljett.moraik.se. Alla barnbiljetter upp till och med 12 år på sittplats kostar endast 100:-

» KÖP BILJETTER HÄR

UNGDOMSKORTET

Alla barn och ungdomar upp till och med 19 år går in fritt på stårplats under hela säsongen vid ett uppvisande av ungdomskort. Du betalar endast en administrativ avgift på 25 kr. Kortet är digitalt och du laddar ner det i din mobiltelefonen efter köp. Alla med ungdomskortet har också en anvisad plats på ståplats. Se skyltning i arenan.

» LADDA NER UNGDOMSKORTET HÄR

ÖPPETTIDER I ARENAN

Arenan öppnar alltid 1,5 h innan matchstart. Det betyder att arenan idag öppnar kl. 16:30. Restaurant Smidjegrav öppnar 2 timmar innan (16:00). Samtliga besökare förutom logegäster och de som har biljetter till bortastå ska gå in via stora huvudentrén. Detta gäller även gäster till Restaurang Smidjegrav. Logegäster går in via VIP-entré och bortafans med biljetter till bortastå går in på bortre kortsida (följ skyltning utanför arenan).

UTFARTER

Nytt för den här säsongen är att vi har två utfarter när ni ska hem från matchen. Den kompletterande utfarten går via Moraparken och ut till Oxbergsleden. OBS! Maxfart på 20 km/h gäller på området! Följs inte detta så kommer vi tyvärr inte kunna erbjuda denna utfart i fortsättningen. Sväng vänster när ni ska ut från arenan och följ skyltning.

VI FINNS I ARENAN FÖR ATT HJÄLPA DIG

Har du frågor och funderingar när du är i arenan. Ta kontakt med våra publikvärdar så hjälper de dig.

Mora IK önskar er varmt välkomna till dagens match och hoppas att du ska ha en riktigt trevlig kväll!