Mora IK värvar ny forward från Södertälje

29 oktober 2021 14:00
Mora IK

Mora IK har idag gjort klart med den 21-åriga forwarden Anton Heikkinen som närmast ansluter från seriekonkurrenten Södertälje.


Anton är född i Nässjö och spelade under sin juniortid i HV71. Där gjorde han också SHL-debut säsongen 2018/2019. Han har de två senaste säsongerna representerat Kristianstad och Södertälje där han också spelat den här säsongen fram till nu.

  • Anton är en kille som kommer att passa bra in hos oss med sin riviga spelstil och viljan att vinna puckar runt sargerna, han har dessutom ett fantastiskt bra skott som han gärna använder. Vi känner att Anton ger oss mer djup i laget och kommer att kunna hjälpa till att producera offensivt samt vara en energispelare som ger allt i alla situationer. Sist men inte minst så har han också varit en mycket vass straffskytt, han avgjorde bland annat vår match mot Södertälje tidigare under säsongen, säger tränare Johan Hedberg.

Kontraktet är skrivet för resten av säsongen och förhoppningsvis kan han vara spelklar till söndagens bortamatch mot Almtuna.