Robin Johansson förlänger med klubben

12 februari 2017 18:37

Mora IK och Robin Johansson har idag kommit överens om en förlängning. Idag skrev man på ett nytt kontrakt som gäller för de tre kommande säsongerna.


**TV: INTERVJU MED ROBIN JOHANSSON

**

Robin som kom till Mora under säsongen 2013-2014 har fram till idag hunnit med att spela 212 matcher för klubben. Han har framförallt varit en riktigt viktig pusselbit i det defensiva arbetet och inte minst i boxplay. Nu står det alltså klart att den viktiga forwarden blir kvar i minst tre säsonger till.

- Det var inget svårt beslut alls. När jag pratade med Peter Hermodsson och fick det här erbjudandet så gick det fort att skriva på. Som jag sagt förut så trivs jag väldigt bra och jag tycker att jag har utvecklats och lärt mig väldigt mycket under Jeremy och det här året också när Mitell har kommit in, säger Robin om sitt val att skriva på ett nytt kontrakt.

- Robin är en spelare som gör ”skitjobbet” så att laget kan vinna. Han har tagit ett jättestort ansvar defensivt den här säsongen och varit outstanding. Han fortsätter att utvecklas hela tiden som en ledartyp och kommer att vara en stor del av laget framöver, säger tränare Jeremy Colliton.

Det nya kontraktet gäller t.o.m. säsongen 2019/2020.