Chans till revansch ikväll mot Kristianstad

17 januari 2022 08:45
Mora IK

Efter gårdagens förlust mot Kristianstad finns det redan ikväll kl. 19 en bra chans till revansch. Vi hoppas att så många sombara möjligt vill heja fram oss på plats i Smidjegrav Arena! Tänk på att maxtaket på 500 personer INTE gäller ännu så ALLA med säsongskort samt ni som köpt biljetter är välkomna på match.


Tänk dock att alla över 18 år, precis som tidigare, måste visa upp ett giltigt vaccinationsintyg samt giltig id-handling.

Alla platser i arenan är onumrerade vilket innebär att ni väljer en plats som inte har avspärrningsmarkeringar på sig. Ni ska i första hand välja platser på den sektion där ni har köpt säsongskort. Tänk också på att komma i god tid innan matchen för att få en så bra plats som möjligt och för att det tar längre tid än vanligt att komma in i arenan p.g.a. kontroll av vaccinationsbevis.

> BILJETTER TILL MATCHEN KÖPER DU HÄR

HJÄLP OSS HEMIFRÅN – KÖP SUPPORTBILJETTER

Kan du av någon anledning inte komma på matchen så får du jättegärna hjälpa oss hemifrån TV-soffan under dessa tuffa tider genom att köpa Supportbiljetter för 50:-/st. Dessa köper du genom att swisha 123 505 1560.

OBS! Håll alltid koll på moraik.se för ev. ändringar av restrektioner och spelscheman då detta kan ske med kort varsel.