Nu har vi släppt Säsongskorten!
Publicerad: 2021-05-25
Mora IK
Nu har vi äntligen släppt säsongskorten för säsongen 2021/2022! Vi hoppas och tror att ni är lika laddade på en ny spännande säsong som oss och att vi tillsammans ska skapa en atmosfär i Smidjegrav Arena som aldrig förr!

Alla ni som valde att efterskänka era säsongskort förra säsongen har fått ett erbjudande om att få behålla er plats/platser via mail. Där finns också en länk där ni enkelt förlänger er plats. Skulle du inte ha fått något mail av oss. Kontrollera först så att det inte hamnat i skräpkorgen. Annars vänligen skicka ett mail till [email protected] så hör vi av oss så snabbt vi kan. Ni har fram till den 15 augusti på er att förlänga korten. Sedan släpps de upp för allmän försäljning.

Vi rekommenderar alla lösa ett kort som också gäller för slutspelet -Deluxekortet. Utöver våra 26 grundseriematcher plus alla hemmamatcher i slutspelet får du dessutom rabatter till ett värde av minst 20 000 kronor när du visar upp kortet i butiker i och runt Mora. Du hittar alla rabatter och villkor på moraik.se/deluxekortet

Oavsett om du väljer Deluxekortet eller Grundseriekortet så kan du självklart dela upp din betalning på upp till 12 månader!

HAR DU INTE HAFT SÄSONGSKORT FÖRRA SÄSONGEN?

» Klicka här för att välja det kort och den plats som passar dig bäst.

Skulle vi inte kunna erbjuda de matcher man har betalat för till följd av nya pandemi-restriktioner har man rätt att häva sitt köp och få tillbaka pengarna.

Nu laddar vi för att tillsammans stötta vårt lag till nya framgångar i Smidjegrav Arena.

Kenny Åström