Säkra din plats för nästa säsong redan nu!
Publicerad: 2024-05-15
Sommarvärmen har nått Sverige men redan nu pågår förberedelserna inför kommande säsong! Lagbygget fortgår, spelschemat är på väg att spikas och innan vi vet ordet av är en ny säsong här! Se till att säkra din plats i Smidjegrav redan nu! Köp säsongskort och var med oss på hela resan!

FÖRTUR TILL DIN PLATS OM DU HADE SÄSONGSKORT FÖRRA SÄSONGEN
Alla som hade säsongskort förra säsongen kommer få förtur till samma plats fram till den 4 augusti. Därefter kommer vi släppa upp alla platser som inte blivit köpta till allmän försäljning. Alla som hade säsongskort förra säsongen kommer att få ett mail med en länk där man kan betala sitt kort. Självklart går det även i år att dela upp sin betalning på flera månader! Önskar du byta plats till kommande säsong är du varmt välkommen att kontakta oss på tel: 0250 - 178 30. Det går också bra att skicka ett mail till [email protected]

VI HAR SÄNKT PRISET PÅ DELUXEKORTET
Vi vill att ännu fler ska säkra sin plats i slutspelet redan nu och sänker därför priset på Deluxekortet med 500:-. Kortet kostar kommande säsong endast 1 495:- utöver priset för Grundseriekortet.
Med Deluxekortet ingår alla slutspelsmatcher utan kostnad och är dessutom laddat med en mängd fina rabatter och erbjudanden. 

VI HAR HÖJT ÅLDERN FÖR BARN & UNGDOMSKORTET PÅ SITTPLATS
Vi fortsätter vår satsning för att fler familjer ska kunna gå på hockey i Smidjegrav.Därför höjer vi nu åldersgränsen på Ungdomskorten på sittplats till 15 år. Kortet kostar endast 1 500:- oavsett plats i arenan!

  

Kenny Åström