Ger fler möjligheten att se lördagens match på plats!
Publicerad: 2024-04-03
Sittplats är helt slutsålt och bara ca 100 ståplatsbiljetter finns kvar till lördagens semifinal mot Djurgården. Intresset efter biljetter är stort och vi vet att det finns en del av er med säsongskort som inte har möjligheten att gå på matchen.

Vi vädjar därför till er som inte ska gå att låna ut säsongskortet till någon som vill gå. Vill du inte låna ut det fysiska kortet så går det bra att skicka vidare det som en biljett via mail. Hur du gör detta hittar du här: https://www.moraik.se/article/3n5fal8vb-33ni1/view

Har du ingen att skicka vidare din biljett eller låna ut ditt kort till? Då kan du efterskänka din plats till Mora IK så vi kan sälja vidare den platsen just den här matchen. Skicka då ett mail till [email protected] med ditt namn samt vilka platser du vill efterskänka under lördagens match.

Observera att det inte är möjligt att få några pengar tillbaka i kompensation om du gör detta. Har du ex. grundseriekortet kommer du fortsatt att bli efterfakturerad för den här matchen. MEN du bidrar till att göra någon glad samtidigt som du hjälper Mora IK ekonomiskt inför framtiden!   

Kenny Åström