Ny forward klar för Mora IK
Publicerad: 2024-01-03
Mora IK har idag gjort klart med en ny spelare för resten av säsongen. Det handlar om den 28-åriga forwarden Anthon Eriksson.

Anthon kommer närmast från Fife Flyers i den engelska ligan. Dessförinnan har han bland annat representerat Oskarshamn i SHL och Västerås i HockeyAllsvenskan. Totalt har han över 200 HockeyAllsvenska matcher på sitt CV.

-Jag har sett en del matcher under säsongen och precis som tidigare år verkar det vara ett väldigt skickligt lag som spelar med en hög fart. Känslan är att det alltid funnits en familjär känsla runtomkring klubben. Först och främst vill jag komma in i laget och lära känna grabbarna och spelsystemet. Jag förväntar mig och hoppas att vi kan få en riktigt lång säsong, säger Anthon själv.  

-Anthon är en storväxt forward med en bra skridskoåkning. En spelare som spelar med mycket energi och är bra i det fysiska spelet. Han gillar att vara där det händer ute på isen samt har stor rutin av att spela HockeyAllsvenskan. Tror att Anthon kommer att vara en härlig injektion i vårt lag. Vi är glada att Anthon valt att spela i Mora IK resten av säsongen, säger sportchef Andreas Hägglund.

Kenny Åström