Torsdag Tor 4 Januari Jan

Fonder

FONDER

Gösta Johanssons Stipendiefond
Denna stiftelse, vars benämning är Gösta Johanssons Stipendiefond, har tillkommit med anledning av att Mora Ishockeyklubb velat hugfästa minnet av Gösta Johansson, som avled den 6 oktober 1968 och som utförde stora insatser för Mora Ishockeyklubb. Avkastningen av dessa medel, som inbetalas till stipendiefonden, skall stå under förvaltningav en styrelse vars säte är i Mora.

Stiftelsens ändamål är att stimulera ledare, spelare och funktionärer som inom Mora IK:s ungdomsverksamhet utfört betydelsefulla insatser inom eller utanför spelplanen och lämna bidrag för att bereda dem tillfälle att utveckla sig inom ishockeysporten. Fondens bidrag från såväl privatpersoner som företag administreras av Mora IK.

Använd kontot 4103-331271-8 för ditt stöd. Kontakta gärna Mora IK:s kansli för bidrag och kondoleanser vid begravning. Telefon 0250-178 30