• Huvudsponsorer

Lör 16 Sep  (1 match)
Tor 21 Sep  (1 match)
Lör 23 Sep  (1 match)
Lör 30 Sep  (1 match)
Sön 01 Okt  (1 match)
Tor 05 Okt  (1 match)
Lör 07 Okt  (1 match)
Tor 12 Okt  (1 match)
Lör 14 Okt  (1 match)
Tor 19 Okt  (1 match)
Lör 21 Okt  (1 match)
Ons 25 Okt  (1 match)
Fre 27 Okt  (1 match)
Lör 28 Okt  (1 match)
Tor 02 Nov  (1 match)
Lör 04 Nov  (1 match)
Tis 14 Nov  (1 match)

Statistikoperatör SHL

3 juli 2017 13:44

För att fylla shl.se med statistik behövs duktig personal. Statnet behöver nu forma personalstyrkan för Mora IKs hemmamatcher. Älskar du ishockey och känner att du passar in på profilen, sök idag!


All statistik registreras direkt av 7-8 personer på varje arena. Två av dessa personer är projektanställda och ansvarar för verksamheten, övriga personer bidrar klubben med.

Arbetet ska ses som ett extraarbete och är lämpligt för studerande på högskola eller de som har så stort intresse för ishockey eller den lokala klubben att det på matchdagar kan gå före ordinarie arbete.

Arbetsuppgifter
I arbetet ingår att sköta statistikinmatning, vara ansvarig i statistikteamet, hjälpa till med rekrytering av klubbens statistikpersonal, planera så att det finns personal på varje match, se till att folk är i tid, rigga utrustning, kontrollera och underhålla statistikdatorer med mjukvara samt rapportera till ansvariga på Statnet.

Profil
Vi söker dig som; är seriös och noggrann, har ett genuint hockey- och sportintresse, har god datorvana, har koll på enklare nätverk och bor i Moraområdet.

Du får gärna ha varit tränare, domare, ha spelat eller fortfarande spela ishockey och använda din lediga tid åt att surfa statistik.
För att kunna utföra arbetet krävs att man är på plats 2-3 timmar innan matchstart beroende på vilken roll man får.

Ersättning
Timlön

Svar
Vi söker personal med omedelbar verkan och ansökan lämnas på e-post: [email protected]
Märk e-posten med ”Statistik Mora IK”