• Huvudsponsorer

Lör 16 Sep  (1 match)
Tor 21 Sep  (1 match)
Lör 23 Sep  (1 match)
Lör 30 Sep  (1 match)
Sön 01 Okt  (1 match)
Tor 05 Okt  (1 match)
Lör 07 Okt  (1 match)
Tor 12 Okt  (1 match)
Lör 14 Okt  (1 match)
Tor 19 Okt  (1 match)
Lör 21 Okt  (1 match)
Ons 25 Okt  (1 match)
Fre 27 Okt  (1 match)
Lör 28 Okt  (1 match)
Tor 02 Nov  (1 match)
Lör 04 Nov  (1 match)
Tis 14 Nov  (1 match)

Förra Moramålvakten går in med 1:-/ åskådare

16 februari 2017 21:38

Ännu en gammal Moraspelare har anslutit sig till Enkronasmatchen. Den här gången är det målvkten Lars Johansson som går in med 1:- / åskådare som kommer på matchen imorgon.


Lars gör sin första säsong i nordamerika där han spelar för Chicago Blackhawks farmalag Rockford IceHogs i AHL. Totalt har han spelat 27 matcher hittills med en räddningsprocent på 90.

Hur trivs du med din första säsong i USA? - Jag trivs bra, vi har ett bra gäng och det är även många svenskar i laget vilket också är skönt för familjen. Tyvärr har det gått lite tungt personligen och för laget men det har börjat vända lite på slutet.

Hur pass stor omställning har det varit att spela på en mindre rink jämfört med i Sverige? - Det är klart det har varit en liten omställning som målvakt. Det är lite mer folk som skymmer framför målen och mer skott från alla möjliga vinklar så man får jobba lite mer och vara beredd hela tiden när pucken är i egen zon.

Vilket är ditt största minne från tiden i Mora IK? - Som spelare är det nog när vi vann utematchen mot Leksand och avslutningen på den säsongen när vi tog oss till kvalserien via play-off. Vi var ett riktigt skönt gäng och det var en väldigt rolig säsong.

Hur mycket följer du hur det går för Mora den här säsongen? - Jag följer det en hel del. Jag har kollat på några matcher via datorn och annars har jag kollat resultaten och tabellen efteråt. Det är kul och se att dom spelar så bra.

Du har valt att gå in med 1 kr / åskådare i Enkronasmatchen. Vad fick dig att göra detta? - Jag har till stora delar av min hockeykarriär spelat i Mora och utvecklats där, och kände att det var ett bra tillfälle att ge något tillbaka.

Finns det något du skulle vilja hälsa till våra fans? - Bara att fortsätta att stötta laget som ni gör så kan det bli en lång och rolig säsong.

Vill du också bidra till Enkronasmatchen?
> Läs mer och anmäl dig här