Två spelare klara för en fortsättning i klubben

Mora IK har idag gjort klart med ytterligare två spelare till nästa säsong. Det handlar om centern Jonathan Johansson som skrivit på för två år och forwarden Alexander Hilmerson som skrivit på för ett år.

Jonathan kom till Mora inför förra säsongen och har stått för 22 poäng på 93 seriematcher i Mora IK-tröjan. Nu är dock poängen inte det viktigaste när det gäller Jonathan utan hans hårda jobb som defensiv center. Han är också en otroligt viktig spelare i boxplay.

Alexander Hilmerson vann Moras skytteliga förra säsongen men den här säsongen har blivit helt förstörd av en skada. Han är nu på väg tillbaka efter en operation och en frisk Hilmerson kan bli ett riktigt giftigt anfallsvapen nästa säsong.

- Jag tycker att det är fantastiskt skoj att båda vill stanna hos oss. Jonathan Johansson blir bara bättre och bättre och gör ett jättejobb ute på isen. Alexander Hilmerson vet vi alla vad han kan när han är hel och frisk, och det hoppas jag och tror att han ska få vara nu, säger en nöjd Peter Hermodsson till moraik.se

Kommentarer