• Huvudsponsorer

Lör 16 Sep  (1 match)
Tor 21 Sep  (1 match)
Lör 23 Sep  (1 match)
Lör 30 Sep  (1 match)
Sön 01 Okt  (1 match)
Tor 05 Okt  (1 match)
Lör 07 Okt  (1 match)
Tor 12 Okt  (1 match)
Lör 14 Okt  (1 match)
Tor 19 Okt  (1 match)
Lör 21 Okt  (1 match)
Ons 25 Okt  (1 match)
Fre 27 Okt  (1 match)
Lör 28 Okt  (1 match)
Tor 02 Nov  (1 match)
Lör 04 Nov  (1 match)
Tis 14 Nov  (1 match)

Allt inför kvällens Enkronasmatch

17 februari 2017 09:35

Ikväll är det dags för säsongens Enkronasmatch när Mora tar emot Oskarshamn hemma i Smidjegrav Arena. Här är viktig information om biljettläget.


Så gott som samtliga sittplatser är slutsålda. Vi har dock ett begränsat antal som kommer att delas ut fritt i entrén före matchen. Entrérna öppnar kl. 17:00 så kom i tid!

När det gäller ståplats så finns det en hel del sådana kvar och vi kommer att dela ut dessa fritt på båda ståplatssektionerna. Även här är det först till kvarn som gäller så vi uppmanar dig att komma i tid för att vara säker på att få en plats. Vill man inte chansa och slippa vara på plats så långt i förväg kan man förboka ståplatsbiljetter för 30:-/st.
> Dessa biljetter bokar du härALLA MED SÄSONGSKORT HAR GIVETVIS TILLGÅNG TILL SIN EGEN PLATS SOM VANLIGT.

Vi räknar med en fullsatt arena och därför uppmanar vi alla som ska på matchen att komma i tid för att underlätta flödet i entrérna och därmed också minska risken för långa köer.

Stötta oss i projektet du också Förra året nådde vi upp i fantastiska 360:- / åskådare som kom på matchen. I år har vi faktiskt slagit det rekordet och är nu uppe i imponerande 375:-/åskådare. Hjälp oss att stötta projektet du också. Du som privatperson kan lägga 10 öre och uppåt och du som företagare kan lägga 1:- och uppåt.
> Läs mer om Enkronasmatchen och anmäl dig här
Ett stort tack för ditt stöd!

Och glöm nu inte att klä er i rött, vitt och grönt för en extra trevlig stämning i hallen! På med matchtröjan, halsduken och mössan och heja fram oss till tre viktiga poäng.