Mikael Wikstrand klar för en säsong till

Mora har idag gjort en viktig förlängning inför nästa säsong. Det handlar om backtalangen Mikael Wikstrand som trots flertalet Elitseriebud valt att stanna i Mora.

Mikael har varit en av lagets främsta backar under de senaste säsongerna och i år har han även ett rekord där han är den juniorback som gjort flest mål genom tiderna i HockeyAllsvenskan. Totalt har det blivit 11 mål och 11 assist i Moratröjan på 35 matcher vilket räcker till en femteplats i lagets interna poängliga. Mikael tillhörde också de främsta i Sveriges juniorlandslagstrupp under VM där han slutade på +4 i +/- statistiken samt att han noterades för 4 assist på sina 6 matcher.

- Alla topplag i Elitserien vill ha Mikael och han väljer att vara kvar här i Mora. Det är ett stort tecken på att vi gör någonting bra här. Jag tycker det är fantastiskt skoj för klubben, spelare och fans framförallt att vi får behålla Mikael Wikstrand, det trodde jag inte alls på för 48 timmar sedan.

Vi har en framtidsplan där han är nyckeln tillsammans med spelare som Westerling, Alcén, Beck osv. Det är helt fantastiskt att vi får ha honom kvar, kommenterar en lyrisk Patric Wener.

Kommentarer