Svenska Spel

Matt Bailey förlänger med Mora IK

Publicerad: 2017-04-15 13:10

Klubben har gjort klart med ännu en förlängning efter SHL-avancemanget och det är kanadensaren Matt Bailey som skrivet på för den kommande säsongen.

TV: INTERVJU MED MATT BAILEY


Matt som kom till Mora precis innan transferfönstret stängde i februari har under både den HockeyAllsvenska finalen och i SHL-kvalet varit en viktig pusselbit och en stor bidragande orsak till att vi kunde ta klivet upp. På nio slutspelsmatcher stod han för lika många poäng (7 mål + 2 assist). Dessförinnan noterades han även för sex poäng (3+3) på sju matcher i grundseriens avslutning.

- Jag kommer tillbaka och känner mig exalterad över det. Det fanns inget jag önskade mig mer än att hjälpa det här laget upp och komma tillbaka nästa säsong för spel i SHL, säger Matt Bailey själv.

- Vi är oerhört glada att kunna presentera att en av slutspelets giganter även nästa år kommer att dra på sig våran fina tröja. Matt kom in sent i laget men det kändes direkt som han gjort flera år i klubben och att han kände det som en ära att få tillhöra laget.Matt är en hårt arbetande spelare som alltid ger allt och är fruktansvärt jobbig att möta för motståndarna, sen har han också förmågan att göra poäng, säger sportansvarige Anders Sundby.


 
Kenny Åström
Spelartruppen 2017/2018

Målvakter


Backar
4. Viktor Amnér
5. Filip Halvordsson
7. Erlend Lesund
33. Joakim Lilliehöök

Forwards
8. Robin Johansson
13. Emil Bejmo
18. Emil Aronsson
27. Matt Bailey
28. Oskar Svanlund
32. Henrik Eriksson

 

Copyright © 2015-2017 Mora IK

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB