Mikael Simons tillbaka
Publicerad: 2024-04-24
Det är med stor glädje vi hälsar Mikael Simons tillbaka till Mora IK:s kontor och organisation!
-Ja, jag fick mersmak, skrattar ”Simme”.

Mikael Simons är åter tillbaka på arbetsplatsen har sprang runt på redan som barn… Att han går i sin pappa Jans fotspår är bara att konstatera.

Under året har han varit tillförordnad klubbdirektör i väntan på att Patrik Andersson skulle tillträda tjänsten. Sedan återvände Mikael till sin ordinarie tjänst som säljare på Ricoh.

-Klart jag saknade att åka till Smidjegrav varje dag. Därför tvekade jag inte en sekund när jag erbjöds ett uppdrag som sälj- och marknadssupport.

-Eftersom vi har ett underskott på personal just nu fanns det utrymme för att ta in Mikael. Att han redan känner organisationen, verksamhetsplanen och en stor del av våra samarbetspartners gör att startsträckan blir väldigt kort. Det är precis en sådan förstärkning Mora IK behöver, säger Patrik Andersson, klubbdirektör och fortsätter:

-Mora IK har en fortsatt stark ambition att tillsammans med våra duktiga samarbetspartners utvecklas för att skapa ännu bättre mervärden för oss alla och där kommer nu Mikael att ge oss ännu bättre förutsättningar att uppnå detta.

Maria Strand